Mm.

Mmmm. Redig, småländsk ostkaka kan vara det godaste som finns. Fuck you Friskis&Svettis.

Fast jag lät bli ålen, den såg fan inget god ut alls. Köttbullarna var min grej. Och julmusten. Jobbarkompisen sneglade på min tallrik: Vad är du, åtta år eller?

Men det var genuint trevligt faktiskt. Först hade vi fackligt höstmöte där vi mest konstaterade att vi tjänar för dåligt. Sen, eftersom det var folk från hela landstinget där, träffade jag på mina tidigare arbetskamrater från röntgen och fick höra lite skvaller därifrån.

Nu är jag sjukt trött (läs: mätt) men jag har sovmorgon imorgon och det är såå skönt.


Latmasken.

Näe.
Jag måste börja träna igen. Det går ju inte att hålla på såhär. Mina promenader, som jag nuförtiden inte har lika mycket tid för, räcker verkligen inte.

Imorgon ska jag på julbord med jobbet. Det känns ju bra.
Inte.

Anna Ternheim.

Ja, exakt HUR bra var hon egentligen?

Nästan två timmar av gåshud och rysningar skulle kunna sammanfatta det hela och det är ett väldigt bra betyg.
Nu har jag ju lyssnat väldigt mycket på skivan och jag visste nog att det skulle bli bra. Det är mäktig musik hon skriver. En stark öppning med den stråkpampiga låten Girl laying down, det var snyggt i refrängen där. Synd att hon inte hade en hel symfoniorkester med sig. Det var rätt bra med ös på många av låtarna, i A french love t ex. Nästan lite för mycket faktiskt. För mycket ljud, lite för lite Anna. Även om jag verkligen gillar det pampiga kändes det som att hon försvann litegrann då. Det var när hon stod ensam med gitarren, eller pianot, som jag tyckte hon var bäst. Halfway to fivepoints, No subtle man, Wedding song, I'll follow you tonight, Better be, Tribute to Linn och Shoreline var bland de bästa. Och To be gone på franska.

Jnytt.se har en bra recension uppe om den något charmiga spelningen.
Läs här.

Måndag liksom.

Måndag liksom. Vad händer?

Inte så mycket. Ändå har dagen varit upp och ner. 
Började morgonen med datorhaveri på jobbet. Eller ja, det var hela det datasystemet vi registerar alla som kommer som havererade. Och vem tror ni det var som var i receptionen imorse? Jo. Jag såklart.
Så jäävla jobbigt. Och så jäävla många människor det kom under JUST de timmarna som allting låg nere. Efter en förmiddag därute där jag fick göra ALLT manuellt och samtidigt ha sjutusen saker i huvudet var jag helt slut (men jag fixade det galant, givetvis).

På eftermiddagen hade jag medarbetarsamtal med min chef och fick bara höra fina och bra saker. Yeah, I'm gooood, kände jag då och blev på gott humör igen.

Sen skulle jag åka hem men på bussen var det så mycket folk och jag var tvungen att sitta på ett baklängessäte och det var så varmt dessutom (jävla klimat vi har. panta era PET-flaskor och lämna in era hårsprayflaskor people). Var tvungen att stiga av efter halva vägen för att jag blev åksjuk (vad är det med mig? känner ingen annan som blir åksjuk så lätt). Fick då gå hem men upptäckte att det var mycket skönare och då blev jag glad igen.

Nu är det bara att vänta på att det ska gå neråt igen.

Ja, nej eller kanske.

Var Anna Ternheim bra? Ja.
Var det trevligt att gå ut och ta en öl efteråt? Ja.
Blev det bara en öl? Nej.
Börjar du jobba klockan 7 imorgon? Ja.
Kommer du kunna sova nu då? Nej.
Har du vänt på dygnet nu igen bara för att du varit lite ledig? Ja.
Gör det något? Nej.

"Pynt taaajm!"

Haha, åh jag har så jädrans roligt just nu. Lina påminde mig om en otroligt rolig grej. Och vad jag älskar youtube. Kollar ni på detta klippet förstår ni kanske varför jag, och många med mig, har så svårt att se Peter Haber som allvarlig polis i Beck. Jämt när jag kollar på de filmerna ser jag pappa Rudolf framför mig. Jag är skadad för livet. Tack Peter Haber.

Fan vad gött med jul förresten. I helgen har jag käkat GB sandwich med pepparkakssmak. Det är som vaniljglass med pepparkaksdeg. Bästa kombinationen.
På måndag (eller tisdag, beror på dagsformen) ska jag baka lussekatter!

Hallå ja.

Jaha. Här sitter man i godan ro och dricker kaffe när det börjar rycka i ytterdörren.
Kommer morsan redan? Men varför ringer hon inte på ringklockan när hon märkte att det var låst? Här är det nåt skumt på gång tänker jag. Kikar i dörrhålet. Där ser jag två utvecklingsstörda, lite äldre män, stå utanför min dörr och flippla med sina händer. De bara står där. Varför? Vad vill dom? Om nu dom ville nåt, vilket jag har väldigt svårt att tro, jag känner inga utvecklingsstörda i stan, varför ringer inte dom på ringklockan då. Tänk om jag inte hade haft dörren låst och de bara stövlat in här. Vilken skräck.
Näe, jag har inget emot utvecklingsstörda människor, bara okända och oberäkneliga människor överhuvudtaget. Antar att det är nackdelen med att bo på första våningen i ett hus utan portkod. Sånt som händer.

Snyft.

Love actually är en MYCKET bra film.

Kids.

Kikade lite på Söderlund & Bie ikväll. Hennes ungar verkar så jädra sköna. "Nu ber du Ossian om ursäkt, Ilon." "NÄÄÄEEEJ!" 
Har sett det ett par gånger tidigare och efter varje avsnitt vill jag själv ha två-tre ungar på en gång. Helst igår. Eller ja.

Gapskrattet kom när en unge på ett par år skulle berätta vid vilka tillfällen hon varit duktig och därför fått en "belöningspärla" i en burk (låter lite som en brukshundsklubbskurs, men så gjorde dom) och utbrast: "När jag inte pillar mig i rumpan eller säger fula ord!"

Näe, men det är rätt intressant faktiskt. Hur olika metoder och synsätt människor har på hur man organiserar sig i ett halvkaos. Regler eller inte regler? Sätta gränser eller inte ha några gränser alls? Låta barnet sitta kvar vid bordet till den ätit upp eller låta dem gå från bordet? Små tips och trix som föräldrarna har för sig för att få barnet dit dom vill. Undra hur man själv skulle resonera?


Anekdot apropå matvägran: En gång på mellanstadiet när det var rotmos blev jag tvingad att sitta kvar på rasten efter de andra gått ut på rast bara för att jag skulle äta upp det satans rotmoset. Nazi-mattanten och sur-fröken i en hemsk, hemsk konspiration.
Tror ni jag åt upp rotmoset? Nej. Efter tjugo minuter de upp och jag fick gå ut till dom andra.
Har aldrig ens smakat på rotmos sedan dess.

Plingplong.

Då var det dags för de små flaggorna på bussarna igen. Hemmamatch för HV71.
I tisdags jobbade jag kväll och hade aftonbladets måluppdateringsplingplong i bakgrunden på dataskärmen. Och som det plingade! Fjorton mål i matchen blev det, skitspännande ju. Tolfte raka utan förlust för HV dessutom.

Ikväll blir det trettonde. Luleå verkar lätt.

Sthlm.

Längesen jag skrev ett riktigt intelligent inlägg. Undrar om jag någonsin gjort det förresten?
Fast jag orkar liksom inte bry mig om politik, debatter i kvällstidningar, vilken fru bonden ska välja eller klimatförändringarna. Jag går fortfarande ner med kartongerna till mitt förråd istället för att gå den lilla extra biten till grovsoprummet. Och jag orkar inte skriva något när saker och ting inte är bra eller när det inte händer någonting i mitt liv.

Nä, jag skriver bara ointelligenta inlägg om mig själv. Det får räcka.

Så. Därför ska jag be att få tala om för er att jag ska till Stockholm om ungefär två veckor. Bo på hotell, julshoppa på NK och gå på
Maria Möllers julshow. Jojo, minsann. Fast det där sista hade min mamma bestämt utan mitt samtycke. Maria Möller... mjo, hon är väl kul. Kanske. Jag vet inte. 
Det ska bli gott mer portvinet och pepparkakorna man får i pausen i alla fall.

Jobb, jobb, jobb.

Nu är jag trött på sjuka männskor. Nu vill jag åka hem...

Fullmåne?

Haha. Vad är det med mig? Är det fullmåne eller?
Andra natten på rad som jag drömmer... opassande drömmar. Jag vaknar och skäms med röda kinder och rufsigt hår. Jojo. Minsann.

Apropå fjärilar i magen, svaga knän och rysningar i hela kroppen. Nu är Anna Ternheim-biljetterna fixade och två av mina Jönnepolare hänger med.
Arbetskamraten säger: "Går du på mycket konserter och spelningar eller? Tycker du har varit på ganska många sen du började här i alla fall."

Tjae. Om man inte kan få fjärilar i magen, svaga knän och rysningar i hela kroppen på annat sätt, vad ska man göra? Ungefär två timmar av rysningar och välbehag någon gång ibland är i alla fall bättre än inget alls.

Men det är fanimej mörkaste november. 
Ibland blir det inte roligare än vad man själv gör saker och ting till. Även på natten.

Tralala.

Haha, det är bara att skratta åt eländet.
Men det är nästan inte roligt längre när den första låten man möts av på radion en grå, dimmig, trött måndag är Mauro Scoccos låt Till dom ensamma.

Fast jag tyckte nog att jag tog det hela på ett bra och sunt sätt. Jag skrattade och sjöng med. Det är schysst att få en egen sång liksom.

Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat någon att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till någon som frågar hur det är
Den här sången är till dom

18/11.

Usch, jag är helt slut.
Men det var skoj igår. Det kom några fler människor som jag inte var beredd på. Och jag fick några fina inflyttningspresenter som jag inte alls var beredd på. Men jag tror vi var precis lagom många. Trots att lägenheten är väldigt bra planerad får man inte plats hur många som helst i en etta. Och lägenheten var så fin och mysig, vi tände en massa ljus och det blev så fint. Jag hade grymt bra musik dessutom, det verkade alla tycka, sånt gör folk glada och gör att de har roligt, så det blev jag nog mest nöjd med.

Skvaller och skandaler?

Mjo.

Men det tar jag inte här.
En annan gång kanske.

Det blev några mörka bilder.





 En av de bästa sakerna med min lägenhet, balkongen!

 Ett lite begränsat dansgolv, men det gick!

Ja. Precis.

Linas roliga kommentar till "lite bröst har ingen dött av": snarare tvärtom ;) många har levt av tuttar, alla bebisar och många män ungefär ;)
Haha, det är säkert jättesant.
Och klänningen är egentligen lite mer urringad än på bilden men jag drog upp den lite för att... eh, ja. Precis.


18932-285

18932-285

Hoppsan.

Det var som tusan. Klänningen passade. Undrens tid är inte förbi.
Visserligen rätt kraftigt urringad, fast jag tror det var meningen. Lite bröst har ingen dött av.

Freda ida.

Nu ska jag gå till macken och hämta ut ett paket med en klänning i. Jag känner på mig redan nu att den inte kommer passa. Jädra röv. Bokstavligt talat.

Men inte ens det kan få mig på dålig humör för snart kommer det kompisar långväga ifrån och det ska bli skoj. Det blir ingen organiserad inflyttningsfest som det var tänkt från början, men det kommer bli grymt kul ändå!

Oh lala.

Sitter på jobbet och knappar på datorn. Inom synhåll jag har en läkare, två poliser plus lite godis.
Jag gillar mitt jobb.

Dessutom sa chefen idag att hon vill behålla mig efter mitt vikariat går ut i februari. Därav firandet med (ögon)godiset.

Jippi.

Grr.

Fan vad jag blir irriterad på min hyresvärdsgubbe eller vad han nu är förnåt. Han är en riktig gubbe. På riktigt. Jag har ringt till honom två gånger nu och båda gångerna har han lyckats få mig sur. Det är faktiskt ganska svårt att få mig sur, jag är aldrig det nästan. 
När jag presenterade mig lät det: "*suck* Jaha.." Sedan frågade jag lite försiktigt hur det var med det här med parkeringsplatserna och han förklarade att det minsann är kö på dom och att det är många före mig och att vi faktiskt har väldigt ont om platser och han lät bara mer och mer sur och arg. Som att det var jag som förstört hans humör nu bara för att jag drog upp eländet med våra parkeringsplatser och den långa kön som finns.

Mot slutet kände jag mig nästan tvungen att be om ursäkt för att jag råkat sabba hans dag med min lilla, enkla fråga. Vafan, så ska det väl inte vara.

Vet hut.

Gubbfan.

Brev till samhället.

Oj så skoj. Gäst i Lantz i P3 just nu är killen som skrivit boken, och breven, Brev till samhället. Vilket roligt upplägg, jag måste nog läsa boken.

"Eric Ericson skriver brev med fantastiska idéer och förslag till myndigheter och företag i Sverige. Brev till samhället är en samling av dessa brev, men också en redovisning av de lika fantastiska svar från till exempel: Mona Sahlin, Norrbottensteatern, Björklunda Katthotell, Göran Perssons politiska sakkunniga sekreterare, Bagarboden i Hede, Stanley Sjöberg, Funny Products, Coca-Cola Company, Kennel Crazy's, Gatu- och fastighetskontoret i Stockholm, Försvarsmakten, Handelsbanken i Alfta och Nationalmuseum."

Han har t ex skrivit ett brev till Pripps och beklagat sig över att efter han druckit deras öl blivit så full att han målat om sitt vardagsrum.
Jag skulle vilja veta vad Pripps svarade på det.

Imorgon går dessutom en dokumentär på teve om alltihopa på SVT.


The Office.

The Office har börjat igen. Jag älskar det. Innerligt. Tisdagar på kanal 5.

Klipp från youtube
här.


Hm.

Jaha.
Och vissa har inga. Inte ens en endaste liten älskare inom synhåll.
Fan vad orättvist.

Naajs.

Förra inlägget lät nog lite väl bittert kanske, det var nog inte riktigt meningen. Det kommer bli skitkul i helgen. Såklaaart.

Idag har snälla, duktiga storebroren varit här och satt upp några lampor och hjälpt mig sätta upp tavlan plus en klädhängare. En händig karl det där!
 Förgrund: nya lampan. Bakgrund: Tavla.
Tavlan blev riktigt bra. Behövde något mer rött än bara soffan.

Nähä?

Eh, nähä.
Nu blir vi visst inte alls många på lördag. Konstigt.

Nej.
Det är fan inte alls konstigt. Jag är inte förvånad. "Hoppsan, hoppsan vi var visst bjudna på en annan fest." Jag har hört det förut. Har till och med sagt det själv nångång. Det är bara det att först låter allting så himla bra och allt är jätteroligt och kul ska det bli. Sen dyker andra saker upp, saker som eventuellt är större, roligare. Och då blir det jobbigt. Då måste man fundera över vilket som blir roligast och sen komma på nån bra ursäkt att tacka nej till det man egentligen skulle göra från början utan att ge någon dåligt samvete. Jag känner igen det, jag har också gjort det. Det är lite tråkigt bara.

Jaja, det blir nog bra med det...

Familjemys i soffan.

DSC00116
Familjemys i soffan.

Snurr.

Ett stort misstag av mig. Har fått för mig att jag blir mindre bakfull på rödvin än av vitt vin. So far, so good. Ändå går jag och drar i mig en massa sprit ute. Burrrrrr. Och nu ska ut och åka tåg dessutom, ska hem och fira far. Hoppas det inte blir för snurrigt.
Men det var roligt igår. Idag är jag på bra humör. Trots snurrigheten.
Faren.


Kjoool.


Efter många om och men och fram och tillbaka blev det kjol till slut. Med lila, mönstrade strumbyxor. Nåja.
Nu drar jag till förfesten på andra sidan stan, på öster, jag bor på väster.
High chaparall!

Mio.


Jag har nya köksmöbler, sa jag det eller? Lite mörk bild men det är ju mitten av november... 
Det var ju fyra stolar och så va, men jag vill ju ha kvar kökssoffan, jag gillar den. Ska nog byta sittdynetyget och låta den vara kvar.

Gäsp.

Det var bra drag på festen igår. Fast inte från början. Farmor var trött och hängde liksom inte riktigt med. Fast hon satt ju vid fel bord. Vid gamlingsbordet pratade de ju bara om sjukdomar och om hur det var 1926. Så efter kaffet körde jag bort henne till vårat bord, till barnbarnsbordet där vi mest flamsade och tramsade. Och då piggnade hon till! "Det är så härligt att höra er skratta."
Senare, när gamlingarna åkt hem, gick vi in på hennes rum och hade efterfest.
 Jag och sis på kalaset.

Just nu längtar jag mest hem till min soffa. Det är en sån kväll ikväll. En guud-jag-är-så-trött-orkar-inte-ens-gå-upp-från-soffan-för-att-svara-i-telefon-kväll. Eller en lägga-täcket-i-soffan-kväll. Förmodligen blir det en kombination.


Två konstiga inlägg.

Coolt. Då har jag lärt mig att blogga genom mobilen då. Kan vara bra att veta.
/ Hightech-Ida.

fönster

DSC00100
fönster

Rubrik liksom

Rubrik liksom

Faamo.

Jajemänsan. Imorgon ska jag på kalas. 80-årskalas minsann. Smörgåstårta och päroncider, dä ä gräjjer dä.
Tyvärr ska inte kalaset hållas i det lilla röda huset utan det får bli på boendet farmor är på just nu. Men det får duga. Hon har det bra där. När man kommer för att hälsa på henne får man skriva upp i en liten bok att man varit där. På så vis kan hon se det och bli glad. För ett tag så trodde hon att hon aldrig fick några besök eftersom hon glömde bort hela tiden att folk varit där. Så sorgligt.

Jag tänkte först att det måste vara jobbigt för farfar också. Att se att den man varit med hela livet förändras så. Och det är klart att han tycker. Men han tycker det är bra nu, att hon inte är hemma. För han har ju märkt av det mycket mer än vad vi gjort. Vi har ju inte tyckt att det varit så himla farligt. Lite glömsk bara, på ett gulligt sätt. Fast det har ju varit mer än så. Och han har tagit hand om henne jämt, hon fick polio i ungdomen och har varit lite småhandikappad hela livet, men nu orkar han inte längre. Och det förstår man ju. Han har ju sina egna krämpor också.

Men. På det stora hela är alla glada och nöjda just nu. De har det bra. Och de har ju alla oss, två barn med makar och sex barnbarn. Vi kommer ju på besök även om farmor inte alltid minns det efteråt. Det är ju huvudsaken.

Jag har precis skrivit ihop ett litet, gulligt födelsedagskort.  
Jag börjar nästan gråta litegranna när jag ser på det.
Min faamo.

Borat.

Vad i hela friden?!
Det verkar inte som att den här stan visar Borat-filmen. Que? Jag förstår inte...
Fan, jag och brorsan skulle ju gå på den. Jag börjar skratta bara jag tänker på det, storebror är en av de roligaste människorna jag vet och han + jag + Borat kan bara sluta på ett sätt. Magkramp.


Jäkla skit.

James.

Jag tycker om att ha ledig dag. Det betyder att jag kan dricka kaffe i flera timmar och lyssna på James Morrison om jag vill. Det är helt otroligt bra. Skivan har gått på repeat i lägenheten sedan i mitten på förra veckan. Igår kväll gick jag runt och sjöng med massor vilket kändes lite märkligt eftersom jag inte alls kan sjunga. Men vad gör man?


Ska ni bara lyssna på en låt, skaffa då hem titelspåret Undiscovered.
You think that I wanna run and hide
I'll keep it all locked up inside
I just want you to find me
I'm not lost, I'm not lost, Just undiscovered

Dödsstraff säger ni? Skit också.

Kvällens roligaste program ikväll var fanimej Rapport.
Saddam Hussein: "Skit ner dig! Hela den här domstolen är skit!"

Så jävla roligt. Undra vad skit heter på irakiska?

Lördag liksom.

Eftersom jag har jobbhelg den här helgen är det bara att komma hem för att i princip gå och lägga sig igen eftersom jag jobbat ikväll och ska jobba imorgon bitti. Man får inte mycket redigt gjort, så att säga.
Fast jag är glad för att den där festen som jag trodde att jag missade inte blev av, då gör det inget längre.

Nu är det svt:s skräckfilmsnatt. Ska nog kolla lite även om jag nu på gamla dar inte alls gillar att se läskiga filmer. Ensam, that is. Fast Exorcisten är ju knappast läskig. Bara konstig. Nästan lite rolig faktiskt.

Who?

Nu vill jag veta igen vilka det är som läser här. Det börjar nämligen bli sådär skrämmande många igen.
Säg hej vetja. Och gärna vem du är också.

Jomen alltså.

Äsch, det var inte så himla farligt.
Det var bara en lite äldre kvinna som inte kunde förstå varför henne dotter och hennes väninna inte fick komma in till oss efter en olycka som hänt förra veckan. Förra veckan alltså, jag jobbar på en akutmottagning. Det är inte jag som gör bedömningen när folk kommer, det är en sjuksköterska som gör det, men eftersom jag tar emot människorna, blir den första de möter, den de frågar saker, den de kan gasta och leva rövare med. Ja, då kan det bli så. Att man kanske inte vet om hur saker och ting går till, det är ju en sak, men när man står och blir förbannad på en stackars tjej bakom en glaslucka som man bytt max två meningar med är ju lite... fel.
Fast just när hon höll på och anklaga mig för att vara den som inte tog in dom hos oss för att träffa läkare kom han som är chef för all vårdpersonal förbi och hörde allt. Så han förklarade i barsk ton för damen hur riktlinjerna hos oss är. Inga särskilda symtom av en olycka som hände för en vecka sen, då ska man inte åka till akuten bara för att "kolla upp sig".
Så är det.

Men det händer lite då och då. Människor blir upprörda för lite vadsomhelst ibland. Oftast är det ju angående väntetider. Och jag kan inte göra nåt. Det är bara att försöka berätta för dom att det är jättemycket att göra just nu och alla jobbar på så mycket de kan osv. Det är ju en ganska ansträngd arbetsplats, så det blir ju lite knepigt ibland. Och det händer så mycket mer än vad som syns. Ibland ramlar det in ambulanser t ex, sånt ser ju inte folk och då undrar de varför det tar så lång tid. Oftast nöjer de sig med att man då förklarar hur läget är, men vissa nöjer sig liksom inte.

Men jag gillar det ändå. Jag gillar stressen ibland. Att ha koll på hundra saker samtidigt. Att kunna hjälpa till. Oftast är ju folk tacksamma. Inte bara patienter utan även andra som man kan hjälpa. Idag fick jag t ex telefonsamtal från länskrim här i stan för att hjälpa till med en grej. Den polisen blev jättetacksam. Sånt är ju bra.

Ja. Jag sover nog gott idag också.

Tavla.



En tavla. Ful eller fin?

Dagens tack.

DAGENS VILL HA: Tavlan. Tror jag.
DAGENS KLÄDSEL: Just nu mysbrallor, vitt linne, grå kofta och tofflor från Indiska. Tidigare idag vitt linne, jeans och brunrandig kofta.
DAGENS SMINK: Foundation, puder, mascara, lite brun kajal, lite rosa rouge fast jag egentligen inte behövde.
DAGENS FRISYR: Min vanliga. Kan inte göra så mycket mer.
DAGENS HÄNDELSE: Dagen är ju inte slut än, men mina köttbullar i brun sås var fanimej ett riktigt event! 
DAGENS LÅT: Undiscovered med James Morisson. Skaffa!
DAGENS PLANER: Har jobbat. Ikväll ska jag prata i telefon, käka popcorn och glo på Leif GW Persson.
DAGENS SAKNAD: Mina vantar. Vafaan har dom tagit vägen?
DAGENS DUMMASTE: Kvinnan som fick psykbryt på mig på jobbet idag. Bara för att en anhörig är lite sjuk får man faktiskt inte bete sig hur som helst. Hyfs!
DAGENS SJUKA: Inget, tror jag. Jag känner mig frisk. Då är man väl frisk?
DAGENS DROG: James Morisson. Skaffa skivan säger jag.
DAGENS ROLIGASTE: När kvinnan som fick psykbryt på mig fick smaka på sin egen medicin. Sucker!
DAGENS FAVORIT: Den där roliga sköterskan på jobbet. Fikar man tillsammans med henne kan man räkna med skratt till kaffet.
DAGENS KRAM: Har inte fått nån. Har inte gett nån. Usch. Fast jag fick en klapp på axeln idag, räknas det?
DAGENS PUSS: Har inte fått nån. Har inte gett nån. Usch.
DAGENS KÖP: Åh, varför gjorde jag inte denna igår, då handlade jag ju massor. Idag inget. Jo, kaffe på jobbet, 2 x 2 kronor.
DAGENS GODIS: Popcorn.
DAGENS HUMÖR: Trött, men jag har sovmorgon imorgon så jag är på bra humör.
DAGENS ORD: Isgata.

Rosa helikopter.

Haha! Herregud...
Sitter och kikar i mina fotoalbum. De roligaste fotona är från resan till Magaluf. Värsta bimbo-fotot med blont (läs: vitt) hår, upp-pushat halternecklinne och pepparkakssolbränna. Oh la la.


Jag känner mig lite äldre, mörkhårigare och blekare idag än vad jag gjorde då. Gynekologisk cellprovstagning, fotvård och eftermiddagslur är annat än att dricka Absolut vodka på flygplan klockan 06:45, bada i klamydiapoolar och dricka rosa mjölkdrinkar. 

Snöö.

18932-268
Synd att inte den där grenen träffade bilen som står där man inte får parkera. Det hade varit kul.

Lite annan utsikt från köksfönstret idag.
Dessvärre kan jag inte sitta inne och kura idag på min lediga dag utan måste ut på en del ärenden.
Ska nog köpa pepparkakor tror jag.