Goggel.

När det i gruppen som är utsedda att bli superanvändare i ett nytt sketastort datasystem finns personer som säger Goggel istället för Google tappar jag respekten på nåt sätt va...

Hur ska detta gå? Det kommer bli otroligt jobbigt under den period som inkörningen kommer ske, och lite till. Typ om ett halvår eller år. Jag vet att jag kommer vara irriterad varje dag. Kanske vore det lämpligt med en planerad långledighet just under den tiden? Typ mammaledig. Fan, det vore så gött. Precis vad chefen frågade mig när hon undrade om jag ville bli superanvändare. Hon sa att det kommer ju krävas extra jobb, energi och kraft och undrade ifall jag under detta året väl inte planerade att gå och bli med barn just nu. Näe, sa jag då. Sen kom jag på att så får man ju faktiskt inte fråga som arbetsgivare. Pga diskriminering och det där. Så nu funderar jag på att bli med barn på ren pin kiv. Bara lämna det sjunkande skeppet sen efter ett tag.

Får se exakt hur jobbigt detta blir.

Blask, slask.

Men så trevligt. Snart har jag jobbat färdigt för den här helgen. Jag har varit så sjukt sugen på våfflor nu i flera dagar så ikväll ska det blir av äntligen. Mmm, hjortronsylt...
Imorgon ska jag klippa mig och sedan möta upp lillasyster som kommer upp till stora staden för att kolla på balklänning till studenten. Kära nån, tar hon verkligen studenten i år? Fyller hon verkligen 19 nästa vecka? Fan, jag minns ju klart och tydligt när hon föddes. Men det är väl så. I veckan mailade jag lite med brorsan på jobbet och berättade om huset. "Är jag också vuxen nu?", skrev jag. "Vuxen blir du aldrig", fick jag som svar.

Nu ska jag gå hem i blasket. När kommer våren egentligen?

Mitt hus.

Just nu sitter jag i mitt hyreshus efter att ha vaknat av stampandet från våningen ovanför. Det är helt otroligt vad den kvinnan klampar runt. Jag hatar henne och längtar, längtar, längtar till slutet av maj då det blir flytt. Annars är det gött, sitter och käkar långfrukost framför datorn och lyssnar på webbradio P3 Mammas nya kille, otroligt roligt. Snart är det Tracks med Kaj Kindvall, nostalgi! Men det suger såklart apa att jag ska åka och jobba om ett litet tag och missar melodifestivalen med söta vännerna ikväll. Inte så mycket för melodifestivalens skull, utan för det andra.

Och här är vårat hus:Jodå, så atte...

Jomen nu är det så här, att i lördags när jag jobbade och Mannen var hemma och hade tråkigt så läste han igenom min blogg. Jajemänsan, dit har vi kommit nu. Eller ja, egentligen rätt så mycket längre. Men det kändes först lite... naket. "Va? Har du läst HELA?" Det verkade som att han tyckte den var bra, fick några komplimanger för att han tyckte jag skrev roligt och så. Kan ju tänka mig att han tyckte det var roligt att läsa under perioden vi höll på att bli tillsammans, det tog ju ändå ett rätt bra tag innan jag tinade upp, så att säga. Men nu!

NU!

Ja, nu är det så att vi ska flytta till ett rött hus med vita knutar till sommaren. Det är ju helt sinnessjukt kan tyckas, men det så, så rätt. Jag tycker nog att jag trivts ganska bra som city-tjej nu i ett par år, i Jkpg i och för sig, eh, men nu blir det andra bullar. Är inte helt övertygad om att alla mina vänner i stan tycker att det är ett sådär jättebra beslut. Men nu är det ju såhär, att jag, eller vi kanske jag ska säga, vill gärna ha hus innan man börjar med ett eventuellt familjeliv om ett par år eller så (med reservation för att allt inte går vägen som man vill). Så, ett rött hus med vita knutar i en liten by utanför stan med nästan sjöutsikt och ett par hundra meter till bad- och båtplats känns helt, helt fantastiskt. Det är faktiskt en look-a-like som hembyn där jag är uppväxt. Bilder kommer är kontraktet är påskrivet om två dagar.

Nattugglan, zany, lucy - jag kommer fortfarande hänga med ut på krogen (måste bara planera lite innan, eh..)