Snyggon.

Och så här såg vi ut när vi var på bröllop för två helger sedan. Jaa, han är 1.99 ifall ni undrar. Men det kanske ni inte gjorde om ni inte vetat att jag var 1.70 och inte typ 1.40 för då kanske Mannen hade varit av normallängd. Typ.


Lilla doggan...

Vet att jag egentligen inte skriver så mycket här, men jag har liksom inte tid, lust eller ork. Just nu har jag så mycket för mig med allt möjligt, och får jag dötid hemma så sätter jag inte framför datorn som jag gjorde förut utan jag gör något annat. Men lite saker har ju hänt. Nästan lite för mycket saker. Det pågår en del olika dramer på lite olika håll i mitt liv just nu. Jag är inte direkt inblandad i allt, men i en del. Vågar inte berätta om allt här, men ja, som sagt, jag har en del annat att tänka på just nu.

En tråkig sak är t ex att i förrgår valde min kloka far att ta bort min dogga Pepsi från den här världen. Enligt veterinären var hon visst rätt så sjuk så det var nog lika så bra. Men det kommer säkert bli lite tomt hemma i huset i hembyn nu. Och det var ju faktiskt min hund från början. Lilla pluttan...None