Utkast: Okej, en ...

Okej, en liten uppdate då.

Sitter just nu på jobbet och har tråkigt. Vill inte vara här eftersom det är hur mycket sol som helst ute. Men jag är ledig på tisdag och på torsdag i alla fall, då ska jag till hembyn och sola och bada.

Apropå hembyn så åkte vi ner dit tillsammans med Mannens föräldrar i onsdags. Alltså mina svärisar. Nervigt? Tjao, lite... Fast jag trodde nog det skulle gå skitbra. Och det gjorde det. Vi åt middag, åkte ut till våran ö, gick i skogen, badade och fikade. Hur trevligt som helst.

Igår fick mannen sin nya, mörkgråa kostym som han beställt och ska ha på sin systers bröllop om två veckor. Åh, så jäkla snyggt alltså. Har aldrig sett honom i en sån tidigare, bara i kavaj. Och jag provade min klänning igen tillsammans med nya skorna. Så snygga vi var. Får nog ta en del kort sen när det är dags för bröllopet så ni får se :) Ska förresten bli kul att gå på ett riktigt bröllop. Har aldrig gjort det. Eller jo, jag har varit på bröllopsceremoni i kyrkan när någon bekant gift sig och jag har varit brudnäbb tre gånger, men då var jag så liten så jag fick liksom aldrig vara med på festligheterna efteråt. Den här gången lär det bli en jäkla baluns.

Äh, nu orkar jag inte skriva mer. Hejhej.

Det går bra nu.

Jag har inte riktigt tid med det här just nu, känns det som.

Men jag mår sketabra just nu och livet är gött. Hela tiden.

Alla måste lyssna.
Gröna kaniner överallt.

För övrigt var jag på Liseberg igår med några kompisar. Jiisses, jag tror jag skrattade hela dagen. Kom hem med en stolthet över att ha övervunnit min spökhusrädsla sedan traumat på Gröna Lund när jag var sju år (mamma, hur tänkte du då?!) samt 3 kilo choklad.

Sex & the city-touren, jajemänsan.

Det kostar 4000 kronor att flyga till New York i maj 2009. Det har jag och Mannen kollat upp. Inte tokigt alls. Det muntrar upp mig lite nu när semestern är slut trots att det är tio månader tills dess.

Panik? Nehej då..

Jag skulle ju kunna panika hur mycket som helst över att min semester är slut efter den här veckan. Tre futtiga veckor gick fort som fan. Men huvudsaken är ju att sommaren inte är slut. Det är den enda ursäkten jag kan komma på.

För det finns ju fortfarande rätt många roliga saker kvar att göra i sommar fastän jag jobbar. Förra året hade jag så sen semester så det kändes ju som att hela sommaren var slut det var höst när man började jobba.

Nästa helg ska jag på möhippa till Köpenhamn. Det är bli livat. Sen är det kalas och fester och en massa grejer. Vi ska bl a gå på själva bröllopet (mannens storasyster är det som gifter sig och jag har köpt jordens finaste klänning!), och så ska mannen hinna med och fylla 30 innan sommaren är slut och i samband med det flyr vi nog iväg på någon slags utflykt.

Jag överlever nog.

Sämäster.

Jadå. Jag lever. Och har det oförskämt bra. Njuter av semestern, åker på utflykter, har inflyttningsfest, cyklar på min nya cykel som försäkringsbolaget gett mig, hånglar och äter god mat.

That's it!