6&the city.

Igår var vi fyra tjejer som var och såg Sex & the city-filmen. Så passande, eller hur? Och herre min skapare vad bra den var. Jag var på lite halvdåligt humör hela dagen igår men det ändrades snabbt efter den bio-dejten. Vilken film! Som godis för ögonen, som nån sa. Mums.

12 spänn i sjön.

Provade 118100:s nya tjänst där man kan fråga vad man vill.

Min fråga löd: Vem är... ja, och så mitt för- och efternamn.

Svaret blev:
"Vi tror att I.J. är en trevlig idrottstjej som har många kompisar och gillar att läsa en bra bok. Om hon inte sportar eller läser tror vi att hon trivs bäst på fest!"

Ojoj. Så fel man kan ha. Sport?! Jaha, 12 kronor extra på mobilräkningen nästa månad till ingen nytta alls. Ja, kanske förutom det där sista då. För på lördag är det drinkafton här i lägenheten! Tjoho! Vi ska göra Strawberry Daiquiri hela kvällen och till och med min syster ska komma hit. Vi har ju faktiskt inte varit ute och festat ihop någon gång sen hon fyllde myndig i vintras. Ska bli kul!

Jävla AS!

Jag FATTAR inte att folk inte kan skilja på mitt och ditt. Vilka jävla AS!

Låste cykeln enligt alla regler, cykellås plus vajerlås fast i cykelstället, ändå var den puts väck igår kväll när jag jobbat färdigt. En tre veckor gammal Sjösala-cykel som var en 25-årspresent från mina föräldrar.

Så JÄVLA roligt. Jättekul midsommarafton jag hade.Inte.


Fem!

Fem arbetsdagar kvar till semester. Fem arbetsdagar kvar till semester. Fem arbetsdagar kvar till semester. Fem arbetsdagar kvar till semester. Fem arbetsdagar kvar till semester. Fem arbetsda...

Ja, ni fattar grejen.

Hemma hos oss.

Okej. Här kommer det lite roliga saker. Samboliv kan man säga.


Le soffa. Den är så jäävla stor. Sätter man sig i den så kommer man inte upp. Nästan.


Matsalsdelen i vardagsrummet. MItt Miobord är så jäkla fint och så fick jag en JellyBean-skål i födelsedagspresent. Snygg.


Alltså, egentligen är vi jättekära i varandra.

Nu. Eller helst igår.

Jag vill ha Coldplays nya skiva på hallmattan NU. För jag och allra käraste syster ska gå på konserten i höst.

Jag vill ha semester från jobbet som jag är skittrött på NU.

Jag vill träffa min brorson, som jag inte sett på jääättelänge, NU.

Jag vill ha pengar NU.

Jag vill ha en tvättmaskin NU.

Jag vill ha fint väder igen NU.Det vill jag ha.
Nu.
Helst redan igår.

Sommar & sol liksom.

Jorå. Samboskapet verkar funka. Särskilt just nu när båda tog ett par semesterdagar just på en vecka med superfint väder, trots att vi kommit ganska bra iordning här. Vi gör bara roliga och sköna saker istället hela dagarna. Vi tar någon enstaka flyttkartong och packar upp, eller sätter upp en tavla eller skruvar i en lampa. Sen går vi promenader utmed Vättern, cyklar en runda eller åker ner till min ö i hembyn och solar och badar. Det är gött att vara ledig på sommaren. Synd bara att jag jobbar imorgon igen, särskilt eftersom det då var två kalas som jag ville gå på. Sånt är skit med att behöva jobba röda dagar ibland.

Nähä. Nu ska jag gå till mitt nya kök och svänga ihop en tacopaj till mig och mannen som vi ska käka på balkongen. Sen ska vi ta en kvällspromenad ner till Piren och äta glass.