Down On Me.

Detta kan vara det roligaste på länge som jag sett på det hära internet.
Det är alltså en liten, vad jag antar, utvecklingsförsenad person som blivit youtube-kändis för att han mimar till låtar i sin webbcam. Är det en Han förresten? Jo.
Det ballaste som händer i detta klippet är att det är 50 cent på riktigt som dyker upp i hans rum! Hahaha. Jag DÖR av skratt varje gång. Och inte av lyteskomik, utan jag tycker att han ser så himla söt ut! Och rolig förstås.
(Finns flera asroliga klipp från denna killen, kolla bl a in Rihanna-låten och tributen till Michael Jackson.)Kött e gött.

På fredag ska jag och min kompis zany, även kallad tvillingmorsan, på Mia Skäringers show. Vi ska alltså vara barnfria och gå ut och äta MAT innan showen. Jag ska med största sannolikhet beställa kött. Jag älskar att äta kött på restaurang. En rejäl köttabit är det godaste jag vet. Jag gillar t ex att äta på Jensens Böfhus. De har massa kött på menyn. Synd bara att personalen är rudimentärt dumma i huvudet och ALDRIG fattar att jag vill ha biffen genomstekt när jag säger att jag vill ha den genomstekt. Hur jävla svårt ska det vara? Jag kan äta lite rött kött, det är helt ok, därför säger jag inget (jag är svensk och mesig). Det hände bara en gång i vintras då jag var uppenbart gravid och därför skickade tillbaka den uppenbart blodiga biffen.

Ibland är det helt enkelt bättre att göra det själv så det blir rätt. För ett par veckor sedan köpte jag två jättefina oxfiléer och stekte helt PERFEKT till mig och sambon en lördagkväll. Jävlar vad gott det var. Bara kött, salt, peppar=gott. Ja, och lite pommes+sås+grillad tomat. Undra om jag har järnbrist eller nåt, sjukt att vara så sugen på kött ju.

Nä. Vi ska nog inte äta på Jensens på fredag. Men jag längtar till fredag i alla fall. Det var ju egentligen det jag skulle säga. Tjo!


Första snön.

Alice och första snön!! Väldigt fascinerad.
Stress?

Åh, jag blir alltid så stressad när Alice tar sina tupplurer. Får panik över vad jag ska hinna hitta på!! Nu måste jag ju UNNA mig att göra nåt gött. EGENTID JU. Hatar när allt slutar med att jag slösurfat bort en timma och hon vaknar. Som det kommer bli nu (fast jag bloggar ju iofs, yeah).
Mina alternativ är att kolla på en massa program på SvtPlay eller på datorn som jag missat, städa och diska (blä), hämta posten och läsa tidningen i fred (det är snöstorm ute och vi har 75 m till postlådan, orka), duscha och borsta tänderna (kan jag göra sen när lilla A leker på golvet samtidigt så det får vänta).

Stress!!

Tomten.

Nu ska jag skriva en önskelista till Alice om vad hon önskar sig av tomten. Mormor och farmor vill tydligen veta. Fast det är otroligt tacksamt att köpa julklappar till Alice. Hon har ju inget. Hon har max 7 små leksaker som hon leker med, plus en bobby-car som ligger nedpackad och väntar på att få användas (för liten än). Ok, en lekmatta också. Och en hoppgunga. Men sen är det inte mer. Vem behöver leksaker när det roligaste man kan leka med är mammas hår eller en påsklämma.

Tomten ja. Det kommer ju bli kul sen när Alice blir större. Ska vi låta henne tro på tomten tills hon är 14? Det vore ju lite roligt. Tänk, vad besviken hon kommer bli...

En annan grej vi diskuterar här hemma är ifall vi ska lära Alice att kalla oss för mor och far istället för mamma och pappa. Det bubblar av skratt inom mig när jag tänker på Alice i trädgården om några år: "Faaar faar, jag vill gunga!"

Grr.

Ibland är min sambo ledig mitt i veckan. Då dricker vi lite öl och vin precis som om det vore fredag eller lördag. Fast på en onsdag. Förresten har systembolaget börjat med små, söta boxar på 1.5 liter istället för 3. Eller har de haft det länge? Söta är de i alla fall.

En annan grej. Hur ofta pillar ni på småbarn i kön på Ica? Ok, att små barn tittar på en och liksom börjar skratta och flirta lite, och man vinkar tillbaka, det har man ju varit med om. Men man RÖR ju inte ungen. Häromdagen, när en kille (!) (asså, oftast är det ju panschisar) börjar titta konstigt på min flinande dotter och rycka henne i ena sockan var jag tvungen att ge honom onda ögat och ba': RÖR ej. Peddo.

Mammainstikter alltså. Cool grej tycker jag.

Mitt i natta.

Men jaja, det är väl såhär det får bli då. Ett inlägg i veckan typ. Det verkar som om jag har ett större intresse av att läsa andras bloggar än att blogga själv, för jag läser alla jag följer först och SEN bloggar jag, om jag hinner. Vilket nästan aldrig händer, som ni märker.

Det som hänt sen sist är att vi varit i Eskilstuna (förra helgen) och träffade min kurskompis sen Örebropluggtiden. Hon har en liten kille som är 3 månader äldre än Alice. Det var skittrevligt! Kidsen var adorable och somnade fint, en vid kl 19 och en vid kl 20 så föräldrarna fick äta middag och dricka vin och spela TP i lugn och ro. Härlish! Förutom den lilla indicenten då jag och kompisen fick ett blonde moment och seriöst tänkte svara Empire state building när det egentligen skulle vara World trade center. Räddade oss själva med att jag utbrister gång på gång: "Men building är ju singularis, det var ju två torn för faaan". I sista stund kom vi på det. Men det är glömt nu.

Den här helgen jobbade min sambo så jag och Alice drog till hennes mormor och morfar och hängde lite. Vi till och med sov över. Det är gött, för där finns det alltid någon annan, typ min mamma, som vill byta bajsblöjorna. Inte för att det är något problem annars, men ändå. Fast begreppet "Mina barn, andras ungar" har ju verkligen fått en innebörd nu vad gäller bajs, kiss, snor, kräks. Hehe.

För övrigt tycker jag allt lite synd om sambon som dök upp på jobbet en timme tidigare i söndags. Haha, åh han är ju så söt och förvirrad. Han var alltså på jobbet kl 04.45, käre tid det är ju mitt i natten. Vet att jag tänkte tanken i lördags, eftersom vi inte var hemma och vi har liksom inte pratat om det i veckan, att man ska dra bak klockan. Stackarn.