Kött e gött.

På fredag ska jag och min kompis zany, även kallad tvillingmorsan, på Mia Skäringers show. Vi ska alltså vara barnfria och gå ut och äta MAT innan showen. Jag ska med största sannolikhet beställa kött. Jag älskar att äta kött på restaurang. En rejäl köttabit är det godaste jag vet. Jag gillar t ex att äta på Jensens Böfhus. De har massa kött på menyn. Synd bara att personalen är rudimentärt dumma i huvudet och ALDRIG fattar att jag vill ha biffen genomstekt när jag säger att jag vill ha den genomstekt. Hur jävla svårt ska det vara? Jag kan äta lite rött kött, det är helt ok, därför säger jag inget (jag är svensk och mesig). Det hände bara en gång i vintras då jag var uppenbart gravid och därför skickade tillbaka den uppenbart blodiga biffen.

Ibland är det helt enkelt bättre att göra det själv så det blir rätt. För ett par veckor sedan köpte jag två jättefina oxfiléer och stekte helt PERFEKT till mig och sambon en lördagkväll. Jävlar vad gott det var. Bara kött, salt, peppar=gott. Ja, och lite pommes+sås+grillad tomat. Undra om jag har järnbrist eller nåt, sjukt att vara så sugen på kött ju.

Nä. Vi ska nog inte äta på Jensens på fredag. Men jag längtar till fredag i alla fall. Det var ju egentligen det jag skulle säga. Tjo!


Kommentarer:
Postat av: zany

Vi äter Precis var du vill, mitt lilla Rovdjur!

2010-11-15 @ 11:53:57

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback