Veckan.

Hoppla! Så gick det plötsligt en vecka till. Jag lovade ju att fortsätta blogga ju.

Hm.. Annars då? Jorå. Pga lite graviditetskrämpor, bl a en liten sjukdom vid namn diabetes som jag haft länge, länge så jobbar jag bara dagtid nu. För att få lite mer regelbundenhet i vardagen så jag kan passa mina mattider och insulindoser på bästa sätt. Och det funkar skitbra. Jag har blodsockervärden som en frisk människa nästan hela tiden nu. Det är bra. Det gör att bebisen mår som allra bäst. Annars är det egentligen ingen fara. Det som kan bli lite knasigt är på slutet, då barn till mammor med diabetes gärna lägger på sig i vikt sista veckorna. Det kan alltså bli så att jag får klämma ut en klump på närmare 5 kilo. Eller inte.... Då får de ta'na via magen istället. Men det där håller de koll på. Det kan bli lite hur som helst där på slutet alltså. 

Det där med diabetesen är det faktiskt inte så många som vet om. Men jag har haft det i halva mitt liv och det är en så stor del av mig och det är inget jag brukar berätta om eller prata om med folk av nån anledning. Har aldrig haft några konstigheter med den heller. Det är bara nu när jag är gravid som jag måste hålla mer koll. Det är alltså den sortens diabetes som barn och ungdomar får utan att man vet varför, fick det när jag var 13.

Annars händer det som bekant inte så mycket i det gråa november. Det är bara en transportsträcka fram till jul. Jag och sambon väntar på en kamin som ska komma till vårt hus, och även ett nytt badrum (ett till, frääscht!) och ny tvättstuga. Snickarna var tydligen rätt upptagna men iiih, de måste komma innan mars är slut för när vi har bebisen här kan det icke springa blåbyxor här omkring. Nejnej.


Kommentarer:
Postat av: bubbelbubbel

Nu gick det en vecka till..

Postat av: c

Men vafan SÄGERU?! Är du gravid, vad roligt!! Åh tusen grattis och vafan, skit i vikten mänska. Oavsett om du blir en smal eller en runt gravido kommer du noja efteråt så skit i det nu. :)Grattis grattis grattis! :)

2009-12-11 @ 18:51:23
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback