Ottar!

Jahapps. Får jag lov att presentera Ottar. Han/hon bor i min mage.Det är såå konstigt. Men SÅ härligt. Pang, sa det bara så fanns det nåt där. Hann knappt börja med att räkna ägglossningdagar förrän det visade sig att det redan hänt. Nu är den 19 veckor gammal och är tänkt att anlända i mitten av april. Alla verkar så glada för vår skull och inga är gladare än vi. Och jag har mått fantastiskt bra hela tiden. Må illa? Vad är det för hittepå?
Idag var vi på det stora ultraljudet för att kolla alla organen. Vi såg t o m Ottars lillhjärna. Shit, jag hade varit nöjd bara vi fick se ett huvud. Att man kunde se så detaljerat som lillhjärnan var helt fantastiskt. Och så magsäck och njurar och hjärta och det där. Fast den envise lille krabaten ville ligga med ryggen uppåt och inte alls vända på sig, så doktorn fick ingen bra bild på hela hjärtat. Hon såg att allt var okej, men hon fick ingen bra fyrkammarbild, som det hette. Så vi ska tillbaka igen om två veckor och kolla om den vill visa upp sig lite bättre. Inte mig emot!

Ska försöka att inte göra detta till nån slags gravid/barn-blogg, men äh, det kommer ju komma en del såna inlägg också förstås.

Och nu undrar ni kanske vad jag får Ottar ifrån. Ja, det kan jag också undra. Men i somras, innan vi visste om detta, läste vi dödsannonserna i JP och då hade en äldre herre vid namn Ottar gått och dött. Då frågade jag min J om vi inte skulle ta och döpa våran förstfödde till Ottar, alltså på skoj. J började genast sjunga på Allan Edwalls Stackars barn-visor. Den om Ottar går såhär: (obs, vi vet ju inte om det är just en Ottar därinne, och OM det blir en pojke ska den ju inte heta Ottar, utan det är bara själva arbetsnamnet va)

Den käcke lille Ottar
han skulle hugga ved
med Ottar plocka´ kottar
det var bekvämare.
Du stackars barn som hugger ved,
sån konstig ved du kommer med,
sa mor till lille Ottar
som skulle hugga ved.


Kommentarer:
Postat av: Hanna

Vissa namn är speciella, så är det bara. Ella hette Gotthard under hela sin vistelse i magen.

Postat av: bubbelbubbel

Hihihihihihi!!

Jätteglad för din/er skull :)

2009-11-18 @ 19:12:47
URL: http://bubbelbubbel.wordpress.com
Postat av: RvT

Världens finaste Ottar! Och jo, det är ett jättemysigt namn.. :)

2009-11-18 @ 20:16:46
Postat av: RvT

Gulledej förresten, redigera bilden pyttelite till, man ser ditt personnummer. JAG lovar att inte stalka mer än bloggvägen, men man vet ju inte med alla gaaaaaaaaaaalningar där ute.

2009-11-18 @ 20:18:25
URL: http://vontrosa.blogspot.com
Postat av: Ida

Oh jäklars, det var ju inte så väldigt klyftigt av mig. Tog två bilder och tog givetvis fel. Tack! :)

2009-11-18 @ 21:43:45
URL: http://sunstroke.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hahaha... Ottar, det var ju gulligt ju! Vårat arbetsnamn är Cliff och nu lutar det åt att han ska få heta det i mellannamn, alla kommer ju ändå att kalla honom för Cliff skulle jag tro! :)

2009-11-19 @ 20:26:16
Postat av: Sara

Vad kuuul. Grattis!!!

2009-11-19 @ 20:55:14
Postat av: Ida

Haha, Cliff är så jäkla snyggt!

2009-11-23 @ 18:29:20
URL: http://sunstroke.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback