Mitt konsum.

Mitt konsum blev visst rånat igår. Alltså, mitt konsum. Det som ligger mindre än 50 meter från min dörr. Mitt konsum som jag gått ner och köpt nåt som jag glömt medan maten står på spisen. Så nära är det. Men istället för att tycka att det är hemskt och vilken dum människa som gjorde så, så tänker jag att det var ju rackarns synd att inte jag var där och såg spektaklet. Det hade varit grymt. Bli förhörd av polisen och så vidare, kanske göra ett uttalande i en lokaltidning. Är det normalt?

Faktum är att jag faktiskt igår kväll tänkte på att gå ner och handla lite för jag saknade diskmedel och jag behövde verkligen diska. Men så kom jag på att det var ju en ursäkt för att slippa diska, så då gjorde jag inte det. Men tänk om jag hade gjort det! Jag hade kunnat lösa brottet till och med kanske eventuellt man vet ju aldrig eller fått spel och brottat ner honom för jag menar ett skjutvapen är ju bara ett skjutvapen. Eller hur?

Kommentarer:
Postat av: Jens

Åhnej, då hade du stått och pekat så där..

Postat av: Ida

"Han sprang ditåt!", menar du? Nääh, jag hade brottat ner han säger jag ju ;)

2008-02-05 @ 14:06:22
URL: http://sunstroke.blogg.se
Postat av: Urax

Det är inte bra att lämna saker på spisen. Känner en tjej som gjorde det och då kom det brandbilar.

2008-02-05 @ 21:20:27
URL: http://whereisthepainter.blogspot.com
Postat av: Zany

Urax: påhoppad inte bara på sin egen blogg utan på andras oxå!! Herregud! Men ida, tänk på att med brandbilar kommer det brandmän!!

2008-02-06 @ 08:03:14
URL: http://zany.blogg.se
Postat av: Ida

Haha! Fast konsum ligger faktiskt jättenära. Det var ju det som var poängen. Det är inte jag som är ute efter brandmän här va.

2008-02-06 @ 10:01:33
URL: http://sunstroke.blogg.se
Postat av: zany

menar du att jag skulle va ute efter brandmän va? Branden var faktiskt inte meningen...från början. Såhär i efterhand artade det sig ju rätt bra faktiskt.

2008-02-06 @ 13:19:48
URL: http://zany.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback