Sweet tisdag.

Dags att sluta gnälla på att vädret är dåligt, Ida är trött, Ida är blöt om strumporna och Ida fryser.

Fyra bra saker idag nämligen, inte så dåligt:

1. Jag jobbar bara till klockan 13 plus att jag är ledig imorgon.
2. Om ett par veckor är det meningen att vi ska sätta oss in i ett datasystem här på jobbet som ska vara ett samarbete med röntgen, typ. Och jag blev utsedd som en så kallad superanvändare. Det är alltså jag som ska kunna allt när det krånglar. "För du är ju så  bra på datorer och du har ju jobbat i digitala röntgensystem tidigare." Jajemänsan.
3.  Ikväll kommer mor, och kanske bror. God mat och sällskap en helt vanlig tisdag, det är rätt schysst.
4. Jag har ett läkarbesök om några veckor och nyfiken som jag är var jag tvungen att ta reda på vilken läkare jag ska få då. Och det råkade bli en av mina favoriter, kanske den jag gillar allra bäst. Jag som i princip aldrig har tur eller vinner något. Så jäkla schysst. Han är inte bara väldigt stilig utan dessutom duktig. Kanske 28 år, kanske 38, det är lite svårbestämt. Men det spelar ingen roll. Bara tanken på att han ska lyssna på mitt hjärta och mina djupa andetag får mig på gott humör idag. Jag är ganska lättflirtad.

Kommentarer:
Postat av: anna-panna

E det möjligen min SnyggDoktor du ska träffa? Tänk om han kunde lyssna på mitt bultande hjärta...*drömmer sig bort en stund*
Han har för övrigt fått barn, ryktas det om så jag får nog börja överväga möjligheten att det inte kommer att bli Vi ;-)

2007-01-11 @ 07:51:59
Postat av: Ida

anna-panna: Haha. Näe, eller du menar väl han.. FJ? Så han har fått barn minsann. Så trevligt. Min doktor heter OL. Och jag tror faktiskt att han är singel, har inte hört nåt annat i alla fall. Yeah :)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback