Madrugada.

Jag ska lyssna på Madrugada hela helgen, and then some more. Madrugada är från Norge. Ganska otippat. Fast jag vet inte varför. Sångaren har en såndär riktigt djup, fin röst som jag gillar. Lite som Shawn Mullins eller Winnerbäck. Lyssna i Madrugadalåten Lift me feat. Ane Brun, 3.38 minuter in i låten. Yeah.
Bästa låttipsen med Madrugada är Lift me feat. Ane Brun, Electric och Vocal. Än så länge.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Shawn Mullins gråter bara för att du jämförde honom med de där.. andra. Han ringde just och sade det till mig, han vill inte ens nämna dem vid namn eftersom det gör så ont i hans hjärta - bara så du vet, inte för att du ska få dåligt samvete eller något..

2006-02-18 @ 01:59:21
Postat av: Ida

I så fall gillar jag inte Shawn Mullins längre! :-P

Postat av: K

Och herregud Ida. Sivert Høyem gråter floder när han blir jämförd med Winnerbäck.. I alla fall gör jag det. Det finns ingen som kan likna hans röst. Kanske att sångaren i 16 Horsepower/Woven hand är i samma klass. Men herregud.

Och du. Lyssna på This old house. Beautyproof. Finns en mängd. Jag gillade inte honom riktigt med Ane Brun.. Han ska sjunga rock inte country.

Ja, det är ett av mina topp5band och jag reagerar på allt man säger om Madrugada.

2006-02-19 @ 20:50:54
Postat av: Ida

Nejnej, för i all sin dar. Jag menade bara att de på samma sätt ibland får ett såntdär "djup" i rösten. Det där mörka. Vetifasen hur jag ska förklara riktigt.. Men på det stora hela är de inte ett dugg jämförbara, det fattar jag också :-)
Och jag gillar verkligen Lift me, men du är ju rätt mycket mer rock än jag! :-)

2006-02-19 @ 21:29:28
URL: http://sunstroke.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback