Jul 2007.

Jajemänsan. Idag har det varit julstämning hos familjen Ida minsann. Har slagit in julklappar, lyssnat på julmusik och tindrat med ögonen halva eftermiddagen.


Kommentarer:
Postat av: Schnauzerin

En sån där tomte som är trekantig längst till vänster högst upp har jag med. Det är den enda tomte jag äger och den får ändå stanna i jullådan. Däremot skulle jag gärna ha din tavla på kortet bredvid! Berätta mer om den! :)

2006-12-17 @ 21:38:10
Postat av: Ida

Schnauzerin: Sötast är ändå tomten på fjärde bilden. Så söt! Fick den av mamma för att hon hade tyckt den var lik mig på nåt sätt. Hm...
Och tavlan ja, det är egentligen en bit tapet som man kunde köpa på Designtorget. Köpte den i Sthlm förrförra veckan. Snygg, tyckte jag, så jag ramade in den.

Postat av: anna-panna

halloj! Tack för i fredags. Hoppas du kom hem ordentligt!
Jag gick till din arbetsplats idag. tänkte hälsa på. Hittade dig inte. Å när jag började fundera på var du höll hus så slog det mig att vi faktiskt inte jobbar på samma sjukhus. kunde blivit pinsamt!

kram a.

2006-12-18 @ 11:35:34
Postat av: Ida

anna-panna: Tack själv! Haha, du var alltså i Värnamo och irrade runt. Kunde blivit lite roligt, ja. Kul att du hittade hit förresten :)Kramkram.

2006-12-18 @ 12:05:38
URL: http://sunstroke.blogg.se
Postat av: egon

så fina tomtar! jag blir avis. ikväll är det julklappsinslagning som gäller.

2006-12-18 @ 13:25:05
URL: http://egoegon.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback