Köpenhamn.

Nyss hemkommen från jobbresan till Köpenhamn. Fy tusan vad skoj det var. Och fatta vädret! Såå fint i Köpenhamn...

Först var vi på besök på akuten i Lund och där i Skåne strejkar de ju också så Lund hade massor med patienter som kom från Malmö. Ganska späckat, men det blev ett trevligt studiebesök i alla fall. Sen kom vi till hotellet i Köpenhamn. Jag och jobbarkompis Nattugglan (hon jobbar natt) installerade oss i det spygröna rummet med den halväckliga heltäckningsmattan. Nåja, sängarna var rena och duschen fräsch i alla fall. Hotellet låg på Istegade och utanför hotellentrén fanns en av flera Erotic shops. Najs. Vi kontrollerade lite senare på kvällen efter X antal glas vin och sjuksköterskedräkten kostade 495 danska kronor, men det var ingen av sköterskorna på jobbet som nappade på det. Innan läggdags höll vi ut huvudena utanför fönstret och tittade på "arbetarna" som stod i gathörnen för att bli av med helikopterfyllan så vi kunde gå och sova nångång. Usch, det var faktiskt lite sunkigt. Plötsligt kom det fram en man till en av dem, bytte några ord, sen gick de vidare tillsammans.

Nästa dag började med kanske den mest onyttigaste hotellfrullen jag ätit. Wienerbröd och nutella fanns på bordet och då väljer man gärna bort danskarnas grova bröd och deras ost som både luktar och smakar fotsvett. Efter frukosten var det dags för teambildningsövningar där vi blev indelade i grupper och skulle svara på frågor om Danmark bland annat. Vi var lite smarta, en i vår grupp MMS:ade pappret med frågorna till sin man som satt hemma och googlade upp alla svaren så vi kunde gå på stan i lugnan ro hela förmiddagen. Väldigt bra. Jag köpte två tröjor och en jättegod italiensk lunch. Innan hemresan gjorde vi studiebesök på SOS International i Köpenhamn och det var också jättebra. Vilken organisation alltså. Vart man än är i världen och blir sjuk så fixar de med läkarhjälp och transport hem till Sverige. Känns ju rätt tryggt alltså.

Ojoj, nu är jag trött. Ska bara smutta lite på vinet jag köpt innan läggdags. Men det är ju faktiskt himla trevligt att åka på utflykt med jobbet. Det är ett gött gäng.

Jaa. Och så var det med det.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback