Knas är vad det är.

Känns som att jag är den enda av alla jag känner som inte är ledig idag. Fan.

En annan konstig grej är att jag i sömnen inatt tagit av mig mina örhängen och lagt dem i en prydlig liten hög bredvid huvudkudden. Nästan ett litet mirakel att de små pluttarna låg kvar så hela natten.

Ibland är det roligt nästan jämt att heta Ida.

Jag vill gå hem.

Kommentarer:
Postat av: zany

jag är inte heller ledig. Eftersom jag är störd så jobbar jag frivilligt idag. Men det är ju sovmorgon som är det viktigaste!!

Postat av: Ida

Jo det är sant, jag började ju inte förrän kl 13 idag :) Är du i Vmo eller Ryhov?

2007-05-17 @ 16:10:38
URL: http://sunstroke.blogg.se
Postat av: jompa

jag e minsann ledig hela veckan, eller har inget schema iaf, pluggmässigt e d just nu väldigt tråkigt att heta johannes =)

2007-05-17 @ 21:19:56
URL: http://rosaholic.se
Postat av: A

Så är det när hela sjukvården i Jerusalem vilar på dina axlar. Själv så åkte jag till kontoret idag, ensam där. Borde det inte finnas en lag som säger att man berättar policys om klämdagar för nyanställda?

2007-05-18 @ 12:55:04
URL: http://a-funderar.blogspot.com
Postat av: Ida

jompa: Det är ju det som är det götta med att jobba, man har inget som hänger över en 24/7. När är du färdig gympalärare då?
A: Ja, herregud. Ida saves the day! :) Alltså det där med klämdagar är ett lustigt fenomen. Vad är det som gör att folk bara tar ledigt sådär, det är ju faktiskt inte en röd dag idag! Jag tycker du ska läxa upp de andra på måndag.

2007-05-18 @ 13:06:52
URL: http://sunstroke.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback