Nyfis nr 2.

Okej. Tänkte jag skulle göra en sånhär igen. För nu är det nästan uppemot 1800 unika besökare och jag har fortfarande cirka trettio besök om dagen och jag är fortfarande lika sjukt nyfiken på vilka ni är och hur ni hittat hit. Så ni som brukar klicka in här emellanåt och inte kommentera kan väl bara säga hej eller nåt åtminstone. Snäähhllha... Ja, för sist fick jag ingen respons alls och då kanske folk tror jag ljuger eller nåt och då skäms jag. Så gör det nu. Bums.

Kommentarer:
Postat av: K

Hej!

2006-05-02 @ 22:16:19
Postat av: B

Hej! :)

2006-05-02 @ 22:49:08
Postat av: Ida

Jaha vad kul. Fast ni får ju gärna skriva vilja ni är, det var liksom det som var poängen egentligen fast jag inte sa det :-P
(fast jag vet att K är Karin. hon brukar bara skriva K ibland)

Postat av: baystream

Hej, eller nåt!

2006-05-03 @ 03:16:24
URL: http://www.mestavallt.blogspot.com
Postat av: Mathias

Ja jag tänker då rakt inte lämna några spår... ;)

2006-05-03 @ 06:56:30
Postat av: Mort

Hej hej! :)

2006-05-03 @ 08:20:20
URL: http://www.passionsfrukt.nu/tankar/
Postat av: Anna

Jag tycker d e lite kul att kika in här ibland, tror jag ska länka till dig från min sida, om d går bra??

2006-05-03 @ 12:01:52
URL: http://minialp.blogspot.com
Postat av: Ida

Alla: Sådär ja! (fast jag visste ju redan att ni läste iofs...)

Anna: Javisst det går bra. Och tack detsamma!

2006-05-03 @ 16:27:04
URL: http://sunstroke.blogg.se
Postat av: Linda

det är bara jag...

2006-05-04 @ 12:07:37
Postat av: Sara

Hej!

Jag hittade precis hit och har tokläst din blogg precis.. :-) Så nu vet du vem som står för dagens statistikhöjning.. hehe. Jag hittade hit genom att söka på Medicinsk sekr.. jag själv har sökt den utb. i Örebro inför hösten. Försöker läsa så mkt som möjligt om utbildningen och om chanserna är goda att få ett jobb efter avslutad utbildning.

Är det en "tuff" utbildning? Är det bra gemenskap i klassen? Bra föreläsare? Vad tror du.. är det relativt lätt att få en med. sekr. tjänst, eller är det stor konkurrens om lediga tjänster?

Jag kommer säkerligen kika in här igen och då ser jag ju om du svarat.. annars får du gärna maila!

Ha det så bra!

/ Sara

2006-05-28 @ 21:44:32
Postat av: Ida

Sara: Oh, vad kul!
Jag skulle vilja säga att utb inte varit särskilt tuff. Inte om man jämför med många andra på vår institution, alltså sådana som läser ekonomi eller statistikprogram t ex. Vi har haft ett ganska slappt schema, men det har ändå varit lagom stressigt inför de tentor eller redovisningar. Men det är ju som alltid, att det blir vad man själv gör det till. Men det är inte svårt.
Gemenskapen i klassen, njae. Det är ganska stor åldersspridning och vi har små grupperingar här och där. Fast det är klart, ju mer tiden går desto mer pratar man med alla och lär känna varandra. Vi hade jättekul på middagen och utekvällen igår t ex!
Kvalitén på föreläsarna har varit väldigt varierad. En del är guld värda, t ex föreläsaren i latin, svenska och engelska, hon är bäst! Och det är ju ämnen som man känner är nyttiga och som man vill kunna bra. I en del kurser har vi haft föreläsare som varit ungefär som sömnpiller och det som de pratat om har inte kännts ett dugg viktigt. Men ja, sånt är ju också olika.
Nu är ju detta en nationell utbildning, också den enda i Sverige på universitetsnivå, så jag tror att jag själv som är från Småland blir lite mer "attraktiv" hemma än de som kommer härifrån och måste "slåss" om samma jobb sen. Dock har alla i klassen fått sommarjobb vad jag vet, även de som kommer härifrån. Nu vet jag ju inte vart du bor, men jag är i alla fall helnöjd med att jag flyttade hit alla de milen för att gå här.

Tyvärr syns inte ens e-mail trots att man fyller i den. Men om du vill maila fler saker du undrar över har jag: [email protected]

Kram!

2006-05-28 @ 23:20:38
URL: http://sunstroke.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback