Dumma sexpiller.

Då och då känns det verkligen som att Expressen är en smartare kvällstidning än vad de ibland ger sken av. Kan man på allvar göra en sånhär artikel utan att vara oerhört ironisk? Men kolla själva, det märks ju knappt hur ironiskt roliga de är. För jag, som tillhör den ironiska generationen (har jag hört), tycker att det är jäkligt kul.
"Läskigt, säger dansbandskungen Janne Önnerud, 57, och hans fru Kerstin, 55, som tidigare använt pillret."
Varför är han ens med i artikeln? Och dansbandskung? För vem då? Vem fan är han? Och hon då? Hon sitter där i soffan lite försynt och småfnittrig eftersom hon kanske så smått börjar inse att hon ska vara med på bild i en av Sveriges största tidningar tillsammans med sin man. Som hon dessutom, onekligen, har sex med lite då och då. Fniss fniss. Men det är ju himla fint med stearinljuset i och för sig. Om man romantiserar tillvaron lite med stearinljus, då kanske man inte behöver något sexpiller? Fin soffa har de också.

Haha ja, ibland är det faktiskt roligt att läsa Expressen och Aftonbladet. Minns när man var liten och nån förälder hade köpt med sig tidningen hem från jobbet. Då minsann, gott folk, var det inte tal om några dokusåpastjärnor, som inte ens existerade tidigt 90-tal, utan då var det rediga nyheter på löpet.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback