Blä.

Idag är det en fuldag.
Tappade min foundation som finns i en glasflaska i stengolvet på badrummet i morse. Alltså, klockan var inte ens sex. Inte roligt. Därav fuldagen.
Jag hatar fuldagar.
Dessutom fryser jag.

Frusen, ynklig och trött. Fultisdag helt enkelt.


Kommentarer:
Postat av: Schnauzerin

Å näj! Den gick sönder alltså?! Härom stressmorgonen när jag hade hittat på att jag skulle vara på jobbet kl 7 slet jag upp badrumsskåpet vilket fick till följd att mitt röda nagellack ramlade ut och slogs sönder emot badrumsväggen. Det rann rött nagellack-ryms jävligt mycket i en liten flaska ska du veta - över hela väggen från min axelhöjd och ned. Hur glad gjorde det mig på en skala? Och när var jag på jobbet den dagen? Och du! Du är snygg! Även utan foundation!

2006-12-19 @ 09:56:06
Postat av: anna-panna

när vi ändå pratar fuldagar. Jag underhöll 5 brandmän, 2 poliser och en ambulanskille halv 6 i morse. Jag lyckades nämligen tända eld på mitt kök.

Vem har den fulaste dagen, va?

för övrigt håller jag med Schnauzerin; Du e fin utan foundation

2006-12-19 @ 13:36:35
Postat av: Ida

Schnauzerin: Japp, den gick sönder. Som fan. Men usch för nagellacket. Då var du ju dessutom tvungen att städa upp det på en gång innan det torkar. Jag lämnade min röra till efter jobbet, annars hade jag aldrig hunnit. Och tack för det där sista, behöver höra sånt idag ;)

anna-panna: WHAT?! Okej, du vinner!!
Men herregud, hur gick det då? Tur att du inte dök upp här på jobbet iaf...
Och förresten, du har aldrig sett mig utan foundation :-P Men tack ändå :)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback